Sposób przygotowania

Kiełbaskę kroimy w plastry,podsmażamy na patelni. Osobno podsmażamy paprykę pokrojoną w kostkę. Pieczarki drobno kroimy i dusimy aż wyparuje z nich cała woda,pod koniec duszenia dodajemy pokrojoną cebulkę.
Łączymy wszystkie składniki i przyprawiamy solą,pieprzem oraz Kucharkiem. Dodajemy koncentrat i koperek. Można dodać trochę słodkiej śmietany.
Gotowe! :)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    Wygląda apetycznie i kolorowo. Uwielbiam paprykę wiec musze wypróbować i Pani przepis:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !