Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

masa do przełożenia wafla

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

margaryna 300 g
kakao 3 łyżki
mleko skondensowane 1,5 puszki

Przepis i sposób przygotowania na: masa do przełożenia wafla

Margarynę ubijamy na puch, stopniowo dodajemy ugotowane mleko skondensowane, na końcu dodajemy kakao

masa iest idealna do przekładania andrutów, ale mozna ją też dodawać do ciast

uwaga jest bardzo słodka

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marcinek 25.04.2012 12:59
Pycha
SylwiaMagdaSabin 20.11.2011 12:30
fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak