Sposób przygotowania

5 dag masła roztopić na patelni i dodać wiórki kokosowe. Zrumienić je i ostudzić.

Pozostałe masło zmiksować z cukrem pudrem, Nutellą i mlekiem w proszku. Na koniec dodać zrumienione wiórki kokosowe i wymieszać.

Z gotowej masy formować kulki wielkości orzecha włoskiego i obtoczyć w wiórkach kokosowych. Schłodzić w lodówce.

Z podanych składników wychodzi około 27 trufelków kokosowych.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    minka

    bardzo dobre !
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    http://www.gustoblog.it/post/10211/la-ricetta-dei-tartufi-al-cioccolato-rum-e-cocco

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !