Sposób przygotowania

Marchewkę kroimy w średnie plasterki, zalewamy wodą (tak, aby przykryła warzywa), zagotowujemy, solimy i gotujemy około 5 minut (aby marchew była lekko twarda). Doprawiamy do smaku cukrem i pieprzem oraz zagęszczamy mąką ze słodką śmietanką.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    Hej! Bardzo smaczne, polecam wszystkim taką marchewkę.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    Super, zwłaszcza do kurczaka :-)
  • 3
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    marzy mi się taka marcheweczka do obiadku :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Lubię !
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    to coś dla mnie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !