Sposób przygotowania

Biszkopt pieczemy według własnego,sprawdzonego przepisu. :)
Kroimy go wzdłuż na pół i nakładamy wcześniej przygotowany krem do Karpatki. Na wierzch kładziemy jagody (mogą być zamrożone). Przykrywamy drugą częścią biszkoptu i przysypujemy cukrem pudrem. Pyszne!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    GGABI

    piękne jest
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Piękne i pyszne :) Polecam
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    na pewno bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    Super zdjęcie:) Ciasto przepyszne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    ooo pycha!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Botwinka

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !