Sposób przygotowania

Grzybki dokładnie oczyszczamy z piasku, płuczemy, kroimy w średniej wielkości kawałki i gotujemy około 10-15 minut, następnie odcedzamy.

Cebulę kroimy w piórka lub kostkę, ( raczej mój blender kroił w drobną kostkę bo ja popłakałabym się na śmierć) i szklimy na oleju, następnie dodajemy resztę składników i dusimy około 20 minut często mieszając. gorące grzybki przekładamy do słoiczków i pasteryzujemy 20 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ooo... do pizzy,bułek drożdżowych i zapiekanek duży wybór z tych grzybków...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 4
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    robię podobnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    ja tex

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !