Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Mleko delikatnie podgrzewany(powinno być letnie, w gorącym drożdże się zaparzą i nie urosną), dodamy cukier, sól, trochę mąki i pokruszone drożdże.
odstawiamy w ciepłe miejsce do wyrośnięcia na ok 30 minut.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię tylko na grubym spodzie i piekę lub zamawiam tylko taką... dla mnie cienki spód to jak przemokła tektura....
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    to tak jak dla mnie
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    też taką lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !