Sposób przygotowania

mięso rozbic tłuczkiem doprawić gruszkę przekroić na 4 części na plastrach mięsa ułożyć szynkę ser i gruszkę zrolować i spiąć roladki smażyć na tłuszczu polać odrobiną wody i dusić ok 10 minut podawać z makaronem

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    GGABI

    extra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    GGABI

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawy pomysł na skład farszu
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    PYCHA
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    PYCHA

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !