Sposób przygotowania

Chrzan umyć, obrać i zetrzeć na papkę. Doprawić solą, cukrem i sokiem cytrynowym. Dodać śmietanę, wymieszać. Podawać do mięs i wędlin.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    uwielbiam
  • 4
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    taki domowy jest najlepszy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super do wędliny
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    taki prosty, domowy najlepszy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to najlepszy chrzan
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    domowy jest najsmaczniejszy :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 3
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    uwielbiam domowy chrzan
  • 1
    original
    Opublikowano

    cebula333

    smaczna potrawa
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszny chrzan
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Taki domowy chrzan jest najlepszy.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super chrzan,taki jest najlepszy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !