Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Potrawka fasolowo-ryżowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 1 garść
ryż brązowy 1/2 szkl
por (biała część) 1 szt
kukurydza 4 łyżki
masło 1 łyżka
sos sojowy
Kucharek przyprawa do potraw
cukinia 1/2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Potrawka fasolowo-ryżowa

Fasolkę obieramy i gotujemy w wodzie z dodatkiem kucharka .Ryż gotujemy w osolonej wodzie .Na patelni rozgrzewamy masło .Smażymy pokrojonego w plasterki pora ,pokrojoną drobno cukinie .Dodajemy ryż ,fasolkę i kukurydzę .doprawiamy sosem sojowym . Podsmazamy jeszcze chwilę

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

patusia 11.09.2011 17:09
Wygląda bardzo zachęcająco :)
novita26 11.09.2011 07:09
lubię fasolke i ryż
iwa643 11.09.2011 07:05
Podajemy z ketchupem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak