Sposób przygotowania

W jednej misce należy wymieszać suche składniki (mąka, cukier waniliowy, proszek do pieczenia), a w drugiej mokre (roztopione i wystudzone masło, mleko, jaja). Następnie połączyć jedne z drugimi(kolejność jest dowolna), wymieszać szybko, tak aby połączyły się składniki.Dodać kawalki czekolady, płątki owsiane, płatki migdałów. Muffinki wypiekamy przez około 25 minut w nagrzanym piekarniku na 180 – 210 stopni.Buon appetito!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    na zdjęciu wyglądają cudnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Na zdjęciu wyglądają cudnie ,ale ja nie potrafiłabym ich zrobić z tego przepisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    ale smaczności:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rina

    Witam, wiem wiem, że z tego przepisu trudno jest je zrobić, ale miałam problem z dodawaniem składników, coś w systemie mi pokazywało błąd i straciłam cierpliwość :( uzupełnię to jak najszybciej :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rina

    Witam, wiem wiem, że z tego przepisu trudno jest je zrobić, ale miałam problem z dodawaniem składników, coś w systemie mi pokazywało błąd i straciłam cierpliwość :( uzupełnię to jak najszybciej :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !