Sposób przygotowania

schab dzielimy na kotleciki, rozbijamy, doprawiamy solą i pieprzem.

jajko mieszamy z musztardą i kucharkiem

kotlety panierujemy w kolejności mąka - jajko - bułka tarta i smażymy
z obu stron na złoty kolor

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    ciekawa propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    Lubię mięsa w musztardzie, też jej używam. Pycha :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matriasik

    Fajny przepis!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    wyśmienity schab
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    leonkot

    dziękuję, za miłe komentarze
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !