Sposób przygotowania

500 g świeżej kapusty
1 czerwona papryka
1/2 pęczka szczypiorku
1 cebula
3 szczypty czarnej soli
3 łyżki oliwy z oliwek
3 szczypty pieprzu białego
1 płaska łyżka cukru
2 łyżki octu winnego z czerwonych winogron

Kapustę poszatkować.
Paprykę pokroić w krótkie paseczki.
Cebulę pokroić w kostkę.
Szczypiorek posiekać.
Wszystkie warzywa umieścić w misce, dodać przyprawy.
Całość dokładnie wymieszać i odstawić do przegryzienia się smaków.
W miarę potrzeby surówkę jeszcze doprawić do smaku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    kopiowane?
  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    Świeżo i smacznie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matriasik

    Bardzo zachęcająca ta surówka!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    szybka,zdrowa,smaczna +
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    pyszniutka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !