Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowana rybka ze śliwkami

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mintaj 1/2 kg
cebula
olej
suszone śliwki kalifornijskie 15 sztuk
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowana rybka ze śliwkami

Filety rozmrażamy i osuszamy.Nacieramy solą,pieprzem i oprószamy przyprawą do ryb.Cebulę obieramy i kroimy w półplasterki.Folię aluminiową rwiemy w kwadraty,każdy smarujemy olejem.Układamy po kawałku ryby,obkładamy cebulą,układamy po kilka śliwek.Folię zawijamy.Pieczemy na rozgrzanym ruszcie około 15 minut.Smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mamusia1 21.11.2013 08:36
bardzo smaczna rybka
fictor123 24.03.2012 08:04
mniam
Mariusz10 01.11.2011 18:01
super
Wacław 17.10.2011 12:17
to jest pyszne !
joanna77 23.09.2011 21:41
mniam,pyszności
Wacław 19.09.2011 10:29
b.dobre !
MAR3STA 15.09.2011 23:34
super pomysł
kulek 14.09.2011 15:49
super
AgaS10 11.09.2011 20:19
muszę zrobić taką rybkę:)
Ania67 11.09.2011 13:15
świetny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak