Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cielęcina duszona w czerwonym winie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat do smaku
czosnek 2 zabki
wino czerwone 200 ml
polędwica 500 cielęca

Przepis i sposób przygotowania na: Cielęcina duszona w czerwonym winie

Cielęcinę nacieramy pieprzem . Obsmażamy z obu stron na patelni bez tłuszczu. Do mięsa dodajemy cebule pokrojoną w kostkę i zmiażdżony czosnek. Podlewamy bulionem i dusimy ok 35 minut. Ja podaję z ryżem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia56
Sylwia56 23.05.2012 17:51
pycha
anja3107 13.02.2012 12:23
super
GGABI 12.09.2011 19:04
piękna sprawa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak