Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Drobiowe kieszonki ze szpinakiem na parze

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z kurczaka 4 sztuki
szpinak kilka lisci
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat do smaku
Papryka słodka mielona Prymat do smaku
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowe kieszonki ze szpinakiem na parze

Piersi z kurczaka myjemy i osuszamy delikatnie nacinamy i przyprawiamy w środku kucharkiem. Następnie szpinak myjemy i wkładamy w filety po kilka listków. Przyprawiamy papryką i pieprzem kolorowym. Gotujemy 20 minut na parze można tez usmażyc na patelni do smażenia bez tłuszczu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

daria899 11.12.2011 23:02
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak