Sposób przygotowania

Kiełbasę z dodatkami wsadzic do wody .Gotowac 30 minut od zagotowania się wody .Podawac z dodatkiem musztardy lub obranaąze skóry dodac do barszczu białego.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    uwielbiam białą kiełbaskę tak przygotowanej nie jadłam:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ja dodaję jeszcze do żurku i bigosu :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    zawsze dobrze wychodzi
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Super jest taka kiełbaska, do barszczyku w sam raz.
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Lubię ją.
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    ja zwykle gotuję ją w żurku, muszę wypróbować Twój sposób
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszna klasyka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ja lubię z chrzanem
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubię ją z żurkiem :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !