Sposób przygotowania

Z parówek zdjąć osłonki, pokroić je w półplasterki, podsmażyć na oleju. Dodać do nich kukurydzę z zalewą i fasolkę razem z zalewą. Papryki oczyścić z pestek, pokroić w kostkę i poddusić na oleju, dodać do parówek. Cebulę pokroić w półplasterki, zeszklić na oleju, dodać do parówek. Dołożyć ketchup, wymieszać i zagotować. W razie potrzeby doprawić solą.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    uwielbiam leczo swojej mamy :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    bardzo lubię leczo
  • 1
    original
    Opublikowano

    ZielonyPokoik

    Uwielbiam!
  • 1
    20151106_180026
    Opublikowano

    Konczi

    uwielbiam lecza, pycha
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Bardzo smakowicie wygląda. Musiało być pyszne.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !