Sposób przygotowania

Pora przekroić wzdłuż i dokładnie opłukać z piasku .Potem jeszcze raz przekroić na pół wzdłuż i cienko pokroić. Kapustę obrać z wierzchnich liści i potrzeć na tarce na dużych oczkach .Doprawić do smaku solą, świeżo zmielonym pieprzem, cukrem, octem jabłkowym lub winnym i oliwą. Surówkę dobrze wymieszać i odstawić na 10 -15 minut aby się przegryzło.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    lubię do kotleta
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    lubię do kotleta
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 4
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    bardzo fajny przepis:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !