Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowy smalec

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

boczek 2 kg
słonina 3 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Domowy smalec

Boczek i słoninę kroimy w małą kosteczkę .W dość dużym rondlu roztapiamy je ,zostawiamy do przestudzenia. Przelewamy do pojemników i przechowujemy w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 15.07.2013 07:31
już dawno nie jadłam
plocia 18.05.2013 07:55
Moja sąsiadka jak zawsze robi to mi 2 słoiczki podrzuci :) domowy jest smaczny
Wafelek2601 02.11.2012 08:29
Bardzo lubię domowy smalec
barbara11561 05.05.2012 08:05
pyszności:)
Izabela/bella81 20.03.2012 20:34
pycha...
pacpaw 21.02.2012 20:18
domowy najsmaczniejszy
PaniMISIOWA 05.01.2012 17:46
moja babcia taki robiła z boczku i słoniny... to było coś pysznego...
Olaa 23.10.2011 15:41
pyszny i do tego ogórek kiszony:)
Wacław 11.09.2011 09:24
dawno takiego nie jadłem,pycha !
ben-ka 10.09.2011 09:25
pyszny taki swojski:)
Iwusia 09.09.2011 21:54
mniam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak