Sposób przygotowania

Boczek i słoninę kroimy w małą kosteczkę .W dość dużym rondlu roztapiamy je ,zostawiamy do przestudzenia. Przelewamy do pojemników i przechowujemy w lodówce.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    mniam :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pyszny taki swojski:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    dawno takiego nie jadłem,pycha !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    pyszny i do tego ogórek kiszony:)
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    moja babcia taki robiła z boczku i słoniny... to było coś pysznego...
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    domowy najsmaczniejszy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pycha...
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszności:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo lubię domowy smalec
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Moja sąsiadka jak zawsze robi to mi 2 słoiczki podrzuci :) domowy jest smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    już dawno nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !