Sposób przygotowania

wysypać mąkę na stolnicę dodać margarynę i posiekać nożem dolewać wodę i wyrabiać ciasto na jednolitą masę odstawić na ok.30min.następnie wałkować ciasto w kształt koła podzielić na trójkąty i zawijać rogaliki układać na wysmarowanej blasze i upiec w temp.180st.ok.15min.na złoty kolor,także można nadziewać marmoladą.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobre rogaliki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    wyglądają jak ze sklepu :) super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne,nie tylko dla cukrzyków
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !