Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kruszonka do drożdżówki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna 50 gram
mąka 6 łyżek
cukier 5 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Kruszonka do drożdżówki

Do miski wsypujemy mąkę, cukier i margarynę (zimną z lodówki). Wszystko razem zagniatamy tak długo, aż powstaną kruszące się grudki. Tak zrobioną kruszonkę wysypujemy na ciasto. I do piekarnika.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak