Sposób przygotowania

Białka ubić z cukrem, mąką i proszkiem. Dodać rozpuszczoną margarynę. Odłożyć na trochę ciasto, dodać trochę oleju i kakao. Piec 40 minut w temp. 160-170 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    fajna;p
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetna
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    szkoda,że nie masz zdjęcia.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    fajne i proste
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    można szybko przyrządzić
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszna babka
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    na pewno smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    super, lubię takie babki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    fajny przepis, czasem jak piekę ciasta na święta lub jakąś inną imprezkę nazbiera się tych białek i zastanawiam się co z nimi robić..... dzięki za przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    super czasem zostają białka od innych ciast
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    fajnie brzmi;) jestem ciekawa wyglądu takiej babki;))
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajna babeczka
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajny pomysl na ciasto
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    po pączkach zawsze białka zostają więc można piec , niektórzy zamrazają i potem pieką babkę.
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    tez myślałam o tym zamrażaniu warto chyba spróbować do jakiegoś plastikowego pojemnika zlewać białka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha babka
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    zbieram białka na bezy a teraz też i na taką babeczkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    mi też się przyda przepis, bo często zostają mi białka, a nie lubię bezy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aannkaa82

    Fajny przepis, można wykorzystać zbędne białka.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    dobry pomysł na wykorzystanie białek które zostają np.po pieczeniu kruchego ciasta
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    chętnie wypróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !