Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane pasztem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 3 sztuki
cebula 1/4 sztuki
sól do smaku
pieprz do smaku
pasztet 1 (drobiowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane pasztem

Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać i przekroić na połowy. Wyjąć żółtka i rozdrobnić widelcem. Połączyć z pasztetem i razem utrzeć. Cebulę obrać, drobniutko posiekać, dodać do pasztetowej masy. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Przygotowaną masę nakładać na połówki jajek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emilia22 09.09.2011 14:35
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak