Sposób przygotowania

Cukinie przekroić wzdłuż, wydrążyć nasiona i posolić. Pieczarki i pozostałe warzywa pokroić w drobną kostkę i przesmażyć na maśle do zrumienienia. Pod koniec smażenia wbić 2 jajka i energicznie mieszając połączyć wszystkie składniki. Dodać świeżo siekane zioła i doprawić do smaku solą i pieprzem. Tak przygotowany farsz nałożyć na połówki cukinii. Zapiekać całość w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni przez 10 minut. Przed podaniem posypać natką pietruszki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszna
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    fajny pomysł , ja robiłam podobnie ale z mięsem mielonym
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Fajny pomysł.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawe połączenie,,brzmi smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pysznosci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    zapowiada sie super
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    bardzo fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    super zdrowe danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    świetne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !