Sposób przygotowania

1. 2 Torebki kaszy podgotować na półtwardo, rozłożyć w naczyniu żaroodpornym.
2. Na wierzch rozłożyć tuńczyka w oleju.
3. Plasterki salami.
4. Plasterki pomidora.
5. Zapiekać 20 minut.
6. Dodać potargowany ser.
7. 5 minut i wyciągamy z piekarnika.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    swic

    to coś dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    coś nowego
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Takiej nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !