Sposób przygotowania

Kapustę potrzeć na tarce o dużych oczkach ,Marchew obrać i naciąć na krzyż (ale nie do końca) i też zetrzeć na dużych oczkach. Natkę pietruszki opłukać i posiekać .Poszatkowane warzywa doprawić do smaku octem jabłkowym ,dobra oliwą lub olejem,solą ,świeżo zmielonym pieprzem i cukrem.Dokładnie wymieszać i odstawić na 15 minut aby składniki się przegryzły.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super do obiadu
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !