Sposób przygotowania

Kiełbasę pokroić i podsmażyć na maśle. Grzyby dokładnie oczyścić.Jak kurki są duże to przekroić na połówki i dodać do podsmażonej kiełbaski. Papryki, ogórka pokroić dodać do kiełbaski i grzybów -chwilę smażyć. Jajka wbić do miski dodać śmietankę, posiekana zieleninę -rozmącić widelcem. Wlać na patelnię ,posolić ok. (1 płaska łyżeczka soli), popieprzyć i smażyć aż jajka się zetną .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ale kolorowo :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ale kolorowo :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    Fajny przepis!
  • 1
    original
    Opublikowano

    marchewka

    mniam, faktycznie kolorowa
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    na bogato! musi być pyszna!
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !