Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Przyprawioną pierś z kurczaka( wcześniej ją jeszcze marynowałam w ziołach) usmażyć. Wrzucić pokrojoną cebulę i startą marchewkę.Chwilę podsmażać. Zalać następnie bulionem


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Jestem ciekawa jak smakuje. Wygląda bardzo apetycznie.
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Ibag24

    pięknie to zrobiłaś
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    fajnie wyrosło
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    ciekawy przepis;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    jakie zioła dodałaś do mięsa? nie rozumiem sformułowania "ciasto francuskie do smaku" - tzn. ile?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !