Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ryżowa z rzodkiewką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż brązowy 1 szkl
rzodkiewka 1/2 pęczek
papryka żółta 1/2 szt
oliwa
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat
por (biała część) 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ryżowa z rzodkiewką

Ryż gotujemy i studzimy .Do zimnego ryżu dodajemy strata na tarce duże oczka rzodkiewkę .Pora kroimy w cienkie plasterki -rozdwajamy kółka dodajemy do sałatki .Papryke kroimy w plasterki -dodajemy do sałatki . doprawiamy solą ,pieprzem i dodajemy oliwę -mieszamy dokładnie sałatkę

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwa643 09.09.2011 06:56
Ozdabiamy natką pietruszki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak