Sposób przygotowania

bułkę wcześniej namaczamy w wodzie, odciśnięta i rozdrobnioną bułkę mieszamy z mięsem, dodajemy jajko i przyprawy. Przygotowujemy wywar na kostce rosołowej i gdy się zagotuje to wkładamy uformowane i otoczone w mące pulpeciki. Gdy wypłyną do góry dodajemy śmietanę i mąkę zmieszaną z zimną wodą. Na koniec posypujemy natką koperku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    kakiaa

    W sam raz na niedzielny obiad:)
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszności na talerzu
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anita21

    fajne nie tylko dla dzieci :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    bardzo fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Uwielbiam!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    moje dzieci uwielbiają takie pulpeciki :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    lubię takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    uwielbiam takie pulpeciki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !