Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jagnięcina w marynacie cytrynowo-ziołowej

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kotleciki jagnięce 8 szt
oliwa 2 łyżki
sok z cytryny 2 łyżki
czosnek 1 ząbek
bazylia świeża 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: jagnięcina w marynacie cytrynowo-ziołowej

W salaterce mieszamy oliwę,sok z cytryny,przeciśnięty przez praskę czosnek i bazylię.Wkładamy umyte i osuszone i ugniecione kotlety i odstawiamy na całą noc do lodówki.Pieczemy na grillu i oprószamy solą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorotka0000025 10.10.2011 14:09
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak