Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

halibut z sosem tatarskim

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Bułka tarta klasyczna Prymat 15 dag
jajko 2 szt
sól, pieprz do smaku
mąka 2 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: halibut z sosem tatarskim

filety pokroić na porcje i poruszyć solą i pieprzem obtoczyć w mące zanurzyć w jajku i bułce tartej i smażyć na oleju rybę ułożyć na półmisku i obtoczyć pomidorami i zieloną papryką podawać sosem tatarskim frytkami i surówką

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

melonik 16.01.2012 07:57
dobre
KasiaK90 15.01.2012 11:49
super
szyba 08.09.2011 21:58
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak