Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wątróbka z jabłkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbka 60 dag
masło 40 g
jabłka 2 szt
majeranek do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: wątróbka z jabłkiem

wątróbkę umyj,oczyść z błon, pokrój na kawałki, na rozgrzaną patelnię wkładaj wątróbkę przypraw dodaj majeranek jabłko umyj, pokrój w ćwiartki dodaj do wątróbki i przykryj pokrywką duś ok,10-15 minut

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

szyba 08.09.2011 22:00
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak