Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ogórek z fetą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ogórek 2 szt
feta 1/2 opakowania
pieprz
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: Ogórek z fetą

Ogórki myjemy i kroimy w cienkie plasterki, polewamy olejem arganowym, posypujemy pieprzem i posiekanym drobno koperkiem, mieszamy. Na półmisku układamy cienką warstwę przyprawionych ogórków i posypujemy startym na grubej tarce serem feta.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 28.12.2011 16:30
Prosto i smacznie.
BernadettaP 08.12.2011 21:47
Pacpaw, olej arganowy- o lekko orzechowym smaku- pyszny. Trochę drogi, ale wart swojej ceny, uwielbiam go do m.in. do ogórków i caprese. Kupuję go w sklepie internetowym i jeszcze nie widziałam w \"normalnym- stacjonarnym\". Są dwa rodzaje: spożywczy i kosmetyczny :)
pacpaw 08.12.2011 21:15
tłumacz co za olej? :o)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak