Sposób przygotowania

Ogórki myjemy i kroimy w cienkie plasterki, polewamy olejem arganowym, posypujemy pieprzem i posiekanym drobno koperkiem, mieszamy. Na półmisku układamy cienką warstwę przyprawionych ogórków i posypujemy startym na grubej tarce serem feta.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    tłumacz co za olej? :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Pacpaw, olej arganowy- o lekko orzechowym smaku- pyszny. Trochę drogi, ale wart swojej ceny, uwielbiam go do m.in. do ogórków i caprese. Kupuję go w sklepie internetowym i jeszcze nie widziałam w \"normalnym- stacjonarnym\". Są dwa rodzaje: spożywczy i kosmetyczny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Prosto i smacznie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !