Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka pokroić w paski lub grubszą kostkę. Czosnek drobno pokroić lub wycisnąć przez praskę. Do mięsa dodać jajo, słonecznik czosnek 2 łyzki vegety, sól i piperz do smaku Dobrze wyrobić. Dodac pokrojoną pierś z kurczaka i wymieszać. Przełożyć do foremki i posypać wierzch majerankiem Piec w temperaturze 200 stopni przez 1,5 godziny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    już od jakiegoś czasu chcę zrobić pasztet, muszę się zmobilizować, brzmi obiecująco
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    uwielbiam pasztet swojej roboty, szczegolnie mojej mamy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Stenka

    Dziś robiąc ten pasztet dodatkowo opruszyłam pokrojona pierś z kurczaka przyprawa cyros, jest jeszcze lepszy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    domowy najlepszy
  • 2
    original
    Opublikowano

    okrysia

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    okrysia

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    matesko

    prosty do zrobienia i smaczny
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    domowe pasztety najlepsze
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Skoter

    pewnie smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !