Sposób przygotowania

Do nie dużego garnka wrzucamy cebule czerwoną i białą pokrojoną w półplasterki solimy wlewamy 2 łyżeczki oleju i przykrywamy , dusimy 10 minut , w tym czasie pieczarki myjemy i kroimy w cieniutkie plasterki i wrzucamy do duszonej cebuli , wlewamy najpierw jedną szklankę wody i gotujemy doprawiamy do smaku , przykrywamy nadal pokrywką i dalej gotujemy gdy woda odparuje to znowu wlewamy drugą szklankę . Na koniec zagęszczamy wodą z mąką tylko . Nakładamy ziemniaczki i polewamy sosem z pieczarkami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    może być b. dobre!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota , już nie mogę się doczekać
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota , już nie mogę się doczekać

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !