Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

panga w marynacie musztardowej

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filety z pangi 1 kg
sos sojowy jasny 2 łyżki
sok z cytryny 2 łyżki
Musztarda miodowa Prymat 1 łyżka
oliwa 2 łyżki
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: panga w marynacie musztardowej

Umyte i osuszone filety dobrze nacieramy marynatą z sosu sojowego,musztardy oliwy i mieszanki ziół.Odstawiamy na kilka minut,wkładamy do koszyczków i pieczemy na grillu.Po przełożeniu na drugą stronę polewamy pozostałą marynatą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAR3STA 08.09.2011 19:48
chętnie spróbuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak