Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

dorsz w boczku

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

musztarda 2 łyżki
tymianek 1 łyżeczka
boczek wędzony kilka plastrów
sól
pieprz
filet z dorsza 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: dorsz w boczku

Filety myjemy osuszamy i kroimy na mniejsze kawałki,smarujemy je musztardą i lekko oprószamy pieprzem.Każdy kawałek owijamy plasterkiem boczku i spinamy wykałaczką.Układamy na tacce i pieczemy z obu stron do zarumienienia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justa32 12.10.2011 11:32
smaczna rybka!!!
kriso 06.10.2011 22:13
ciekawy przepis
Krystyna32 21.09.2011 16:08
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak