Sposób przygotowania

Pierś z indyka przyprawić pieprzem, curry,papryką pietruszką i bazylią. Posmarować oliwą i skropić sokiem z cytryny. Lekko zgrillować. Brzoskwinie osączyć z syropu. Pokroić na mniejsze cząstki. Pierś z indyka przełożyć do naczynia żaroodpornego. Przysypać brzoskwiniami a na to wszystko utrzeć dość grubą warstwę sera żółtego ostrego. Zapiekać w piekarniku aż ser się zrumieni

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Ibag24

    pięknie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    musi być pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smakowity kąsek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !