Sposób przygotowania

1. Groszek konserwowy osącz z zalewy. Dopraw go solą i pieprzem, po czym przełóż do płaskiego, szerokiego rondla.
2. Doprawiony groszek zagęść zasmażką przygotowaną z masła oraz mąki, po czym przez chwilę go podsmażaj.
3. Na drugiej patelni obsmaż na oleju parówki owinięte w plasterki wędzonego boczku.
4. Gotowe parówki połóż na zasmażonym groszku. Udekoruj natką.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    w takiiej postaci nie jadlam:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pysznosci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    ciekawy i smaczny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Danka

    smaczny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !