Sposób przygotowania

W jednym naczyniu mieszamy składniki suche, w drugim mokre, następnie łączymy zawartość obu naczyń, na końcu dodajemy pokruszoną biała czekoladę, wiórki i mak

Foremkę do muffin wykładamy papilotkami, które wypełniamy masą do 3/4 wysokości.
pieczemy 15-20 minut w temperaturze 180stopni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Uwielbiam muffinki, a z colą jeszcze nie robiłam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malgorzata4

    innowacyjne muszę wypróbować też takich jeszcze nie robiłam!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    pewnie pyszne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    GGABI

    takich nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna74

    świetnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    dzięki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    mmm
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Basia03

    To ciekawe, jeszcze tak nie robiłam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !