Sposób przygotowania

kapustę białą kroimy w paseczki .kapustę kiszoną nie kroimy . Marchewkę scieramy na dużych oczkach . Cebulę siekamy drobno . składniki mieszamy .doprawiamy solą ,cukrem i pieprzem .dodajemy oliwę mieszamy .

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Ozdabiamy natką pietruszki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    piękna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Fantastyczne kolory!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    wygląda zdrowo i smakowicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !