Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg na smażonych buraczkach

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

burak 1 szt
pstrąg bez głowy i wnętrzności 1 szt
Sól ziołowa jodowana Prymat
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg na smażonych buraczkach

Buraka gotujemy .Zimnego kroimy na plasterki i smażymy na osolonym maśle. Z pstrąga robimy filety -doprawiamy je sola ziołową i grillujemy lub pieczemy w piekaniku .Na talerzu u=kładamy buraczki na nie kładziemy kawałek pstrąga

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

angelika14 19.10.2011 16:06
bardzo smaczne, zjadłabym z chęcią
Gabriela7 08.09.2011 08:18
super
iwa643 08.09.2011 07:39
Potrawe kropimy cytryną

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak