Sposób przygotowania

Najpierw oczyszczamy kapustę z liści wierzchnich , potem szatkujemy sparzymy , przekładamy do dużej miseczki , wyciskamy sok z cytryny i dodajemy kolejno olej sól, pieprz , cukier a jabłko starłam na najmniejszych oczkach na tartce , dobrze wymieszać , jak trzeba to doprawić jeszcze do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha,lubię taką !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !