Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rydze z ziemniakami z patelni

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rydze 100 g
ziemniaki 1 kg
cebula 2 szt
natka pietruszki 30 g
oliwa 70 g
przyprawy do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: rydze z ziemniakami z patelni

ziemniaki umyj, obierz,pokrój na ćwiartki,ugotuj, następnie po ugotowaniu przesmaż oprósz przyprawami oraz posiekaną cebulką i tymiankiem,grzyby opłucz oraz podsmaż na oliwie z cebulką całość później wymieszaj przypraw raz jeszcze tymiankiem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak