Sposób przygotowania

Daktyle przekroić na pół, usunąć pestki. Każda owinąć plastrem boczku, nadziać na wykałłaczki i upiec na grilu

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    ciekawa przekąska
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    ciekawe zestawienie smaków
  • 2
    original
    Opublikowano

    okrysia

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    okrysia

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    V_kuchareczka

    Rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    matesko

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Fajny pomysł :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !