Sposób przygotowania

najpierw rozpuścić 2 galaretki każdą w 1 szklance wrzątku i wymieszać aby się rozpuściła odstawić do stężenia pozostałe 2 galaretki cytrynowe rozpuścić w 3/4 litra wrzątku i odstawić,na wyłożonej papierem blasze układać warstwę biszkoptów obok siebie,do naczynia wlać mleko i miksować dodać śnieżkę ubijając wlać tężejącą galaretkę agrestową dokładnie wymieszać i wylać na biszkopty wyrównać warstwę i wstawić do schłodzenia do lodówki podobnie przygotować drugą śnieżkę z czerwoną galaretką i wylać na galaretkę zieloną wyrównać i wstawić do schłodzenia pozostałe galaretki jak zaczną tężeć to wylać na wierzch i wstawić do lodówki

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !